Wapening

01.

Wapening

Welke wapening heeft uw vloer nodig? Draagt hij dagelijks tientonners. Of niet meer dan een paar machines? Hebt u dan genoeg aan een degelijk wapeningsnet? Of is een vloer met staalvezels erin een betere oplossing voor u, of een combinatie van beide misschien?

De ene vloer is de andere niet. Maak gebruik van ons advies en gespecialiseerde technische kennis.

Wapeningsnetten

Doe gerust een beroep op onze studiedienst voor advies. Maar ook als uw architect of studiebureau al bepaalde wat u nodig hebt, voert Delporte technisch perfect uit wat u vraagt.

De wapeningsnetten komen op aangepaste afstandshouders op een PE-folie. We leggen een enkelvoudig net als dat volstaat. En een dubbele netwapening voor vloeren die het zwaar te verduren krijgen.
Kies de juiste diameter voor het ijzer. Bepaal de grootte van de mazen. En vraag gerust ons advies voor een vloer met de beste krimpweerstand en hoge bescherming bij zware belasting. Zo blijft uw vloer nog jaren renderen.

Staalvezels

Delporte heeft nog tal van andere oplossingen door toevoeging van de juiste dosering en meest geschikte types van staalvezels. Ook de combinatie van vezels met wapeningsnetten kan een oplossing bieden.

Bel of mail ons met uw vraag.

Bekijk ook