Afwerking

03.

Afwerking

U koos al de wapening en het soort beton? Dan is ook de afwerking van het grootste belang voor de duurzaamheid. En het oog wil ook wat. Ook hier zet Delporte haar up to date technische kennis in voor u. Met deze afwerkingsmogelijkheden laten wij uw investering maximaal renderen.
Elke techniek heeft zijn voordelen en kenmerken.

 

Oppervlakte

  • Gepolijst
  • Half gepolijst
  • Geborsteld

 

Naadloze vloeren

Met een vloer zonder zaagsneden vermijdt u hét kritieke punt bij elke vloer: afbrokkelen of schotelen van de voegen. Met een naadloze vloer bespaart u op tijdrovende reparatiewerken. Het is ook dé oplossing als hygiëne uw focus is.
Naadloze betonvloeren zijn erg geschikt voor fabriekshallen met intensief heftruckverkeer. Kies er ook voor bij stockeerruimtes en hoogstapelmagazijnen. Gezien de verhoogde puntlasten.
Uiteraard plaatsen wij ook de nodige uitzettingsprofielen.

 

Vlakheid

Kleine oneffenheden hebben al op korte termijn zichtbare gevolgen voor uw vloer. Ook hier zetten we onze technologische kennis voor u in. Met lasergestuurde afsleepmachines garanderen we de vlakheid volgens de vooropgestelde norm.
Iedereen kan beton gieten, maar niet iedereen kan het zo supervlak als wij.

 

Zagen van uitzettingsvoegen

Tenzij u koos voor een naadloze vloer, voorzien wij uw betonvloer ook op de juiste manier van zaagsneden. Voor een stijlvol resultaat kunnen we op die manier ook een tegelmotief aanbrengen.

 

Bel of mail ons met uw vraag.

Bekijk ook