Speciale afwerking

04.

Speciale afwerking

NAT-IN-NAT

Door een speciale techniek nat-in-nat of coulis genaamd wordt de krimp in de slijtlaag op de betonvloer beperkt. Deze vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik in industriële omgeving door hun hoge slijtvastheid. Ook voor betonvloeren in showrooms en kantoren kan een nat-in-nat slijtlaag een ideale oplossing zijn daar deze slijtlaag in diverse kleuren kan uitgevoerd worden. Door een droge onderlaag (=beton) en een natte bovenlaag (slijtlaag) kunnen wij een massieve en gelijkmatige opbouw garanderen van 6 tot 15mm. U bent dus absoluut zeker van de slijtvastheid van onze betonvloeren.

 

Impregnatie

Kies voor extra bescherming en laat uw vloer impregneren. De impregnatie vult de poriën van uw betonnen vloer. Daardoor gaat uw vloer oliën en andere vervuiling afstoten. Tegelijk zorgt de impregnatie voor een nog betere slijtweerstand.

 

Vloeren met een extra toplaag

Vloeren kunnen afgewerkt worden met een extra toplaag met specifieke eigenschappen (slijtvastheid, chemisch of esthetisch). Dit kan van belang zijn in sommige sectoren bijvoorbeeld de voedingsector.

Bekijk ook